• Inhokdag-webfoto.png

  Jonge Honden: Iets voor jou?

  Op 4 oktober organiseren wij de Jonge Honden INHOKDAG: dé kans voor potentiële jonge honden om kennis te laten maken met ons supergave bedrijf! Je beleeft een dag uit het leven van een jonge hond. Nieuwsgierig? Meld je nu aan!

  lees meer

 • Schermafbeelding-2017-07-24-om-11.20.01-e1501840584418.png

  Jonge Honden Flexival 2017

  Het Jonge Honden Flexival vindt dit jaar plaats op donderdag 14 september. Deze middag gaan we samen met onze partners, opdrachtgevers en geïnteresseerde in gesprek onder het genot van een drankje en een hapje.

  lees meer

 • Dia3-e1499069547647.png

  De lancering van de Juniors Journey!

  Deze zomer zijn we gestart met ons nieuwe persoonlijke ontwikkelingstraject: de Juniors Journey! Een tweejarig programma bomvol trainingen, workshops, coachingssessies en andere dingen die je nodig hebt om je als young professional te ontwikkelen. Nieuwsgierig hoe we tot het programma zijn gekomen en hoe het is opgebouwd? Wij delen graag onze ervaringen!

  lees meer

 • Open_Kaart-16-1-e1499067671789.jpg

  Terugblik OKS#9: ‘Een duurzame voedseltoekomst voor iedereen?!’

  Op de stralende zomeravond van 15 juni 2017 verzamelen er zo’n tachtig mensen op het Jonge Honden Hok in Utrecht. Waarom? Om samen na te denken over de realisatie van een duurzame voedseltoekomst. Een voedseltoekomst die niet alleen ecologisch, maar ook sociaal duurzaam is. Het werd een avond van goede ideeën en interessante nieuwe verbindingen. Mét concrete aanknopingspunten om in actie te komen. Daarop blikken we graag even terug. Maar dat is nog maar het begin… Werk jij samen met ons aan de volgende stap?

  lees meer

 • Website-beeld-e1498229052455.png

  SCRIPTIE SEPTEMBER: DE WERELD IN BEWEGING

  Jonge Honden zoekt scripties die nét die vonk zijn die beweging veroorzaken!

  Heb jij een vernieuwende scriptie over een onderwerp dat ons allemaal raakt? Beschrijft deze een ruimtelijke, sociaal-maatschappelijke, politieke of  economische veranderingen om ons heen?  Is het een scriptie die ons meer vertelt over de toekomst? Over hoe we met elkaar omgaan en onszelf zien in een wereld die constant in beweging is?  En neem jij geen genoegen met een zesje? Dan is het tijd om je scriptie bij ons in te leveren!

  lees meer

 • Banner-website-programma-4-e1498229704197.jpg

  #OKS9 – 15 juni – ‘Een duurzame voedseltoekomst voor iedereen?!’

  Op 15 juni organiseert Jonge Honden Open Kaart Sessie #9. Deze keer stellen wij de vraag: ‘Hoe maken we een duurzame voedseltoekomst mogelijk voor iedereen? Kan duurzaam voedsel sociaal inclusief zijn?’. Denk mee met vraagstukken van verschillende spelers in de keten, luister naar inspirerende sprekers en ontmoet medegeïnteresseerde professionals. Dit wil je niet missen! Meld je aan via dit inschrijfformulier.

  lees meer