• Website-beeld-e1498229052455.png

  SCRIPTIE SEPTEMBER: DE WERELD IN BEWEGING

  Jonge Honden zoekt scripties die nét die vonk zijn die beweging veroorzaken!

  Heb jij een vernieuwende scriptie over een onderwerp dat ons allemaal raakt? Beschrijft deze een ruimtelijke, sociaal-maatschappelijke, politieke of  economische veranderingen om ons heen?  Is het een scriptie die ons meer vertelt over de toekomst? Over hoe we met elkaar omgaan en onszelf zien in een wereld die constant in beweging is?  En neem jij geen genoegen met een zesje? Dan is het tijd om je scriptie bij ons in te leveren!

  lees meer

 • Banner-website-programma-4-e1498229704197.jpg

  #OKS9 – 15 juni – ‘Een duurzame voedseltoekomst voor iedereen?!’

  Op 15 juni organiseert Jonge Honden Open Kaart Sessie #9. Deze keer stellen wij de vraag: ‘Hoe maken we een duurzame voedseltoekomst mogelijk voor iedereen? Kan duurzaam voedsel sociaal inclusief zijn?’. Denk mee met vraagstukken van verschillende spelers in de keten, luister naar inspirerende sprekers en ontmoet medegeïnteresseerde professionals. Dit wil je niet missen! Meld je aan via dit inschrijfformulier.

  lees meer

 • Vivian-e1498231525965.jpg

  EEN DUURZAME VOEDSELTOEKOMST VOOR IEDEREEN?!

  26 september 2015. Deze datum zal bij weinig mensen een speciaal belletje doen rinkelen. Toch was het geen doodnormale zaterdag. Die avond vond er namelijk een gewelddadig protest plaats in de wereldstad London. Een protest dat symbool staat voor een groeiende onrust in Europa.

  lees meer

 • Future-e1498230363909.png

  Wat als… je deze vraag nou eens kon beantwoorden!

  Niemand verwachtte het: de Brexit geschiedde en president Trump kwam aan de macht. De impact hiervan is extreem groot,  bijvoorbeeld op besluitvorming van overheden en investeringsbeslissingen van bedrijven. Hoe hadden we ons hierop kunnen voorbereiden? Het antwoord is simpel, door scenario planning. En wij verklappen het alvast: Scenario planning is tof!

  lees meer

 • foto-actie-Rover-Jong-e1498230602430.jpg

  Lekker ouderwets actievoeren!

  Als medewerker bij Jonge Honden kunnen je opdrachten zeer divers zijn. Zo kan ouderwets actievoeren zomaar onderdeel zijn van je takenpakket. In oktober 2016 ben ik (Emmy) als projectleider aangetrokken door Rover, de reizigersorganisatie die zich inzet voor de verbetering van het openbaar vervoer.

  lees meer

 • Website-banner-e1491828560472.jpg

  Save The Date voor #OKS9 op 15 juni

  Jonge Honden nodigt jou uit voor Open Kaart Sessie #9.

  Deze keer stellen wij de vraag: ‘Hoe maken we een duurzame voedseltoekomst mogelijk voor iedereen? Kan duurzaam voedsel sociaal inclusief zijn?’. Denk mee met vraagstukken van verschillende spelers in de keten, luister naar inspirerende sprekers en ontmoet mede geïnteresseerde professionals. Dit wil je niet missen! Save jij alvast de datum? Klik hier om het volledige programma te bekijken en schrijf je in!

  lees meer