Asiel zoekt maatschappelijke projecten


Ieder jaar steunt JongeHonden een of meerdere maatschappelijke initiatieven via het Asiel, het fonds dat JongeHonden jaarlijks vrijmaakt voor goede doelen. In 2013 hebben er drie projecten een financiële bijdrage gekregen uit het Asiel, te weten Stichting Straatnieuws Utrecht, Navaza Waterfilters en African Child Foundation. Zij hebben allen de jury ervan weten te overtuigen dat hun project op een ondernemende, creatieve en duurzame wijze het goede doel dient.

Ook dit jaar heeft JongeHonden weer een bedrag gereserveerd voor maatschappelijke initiatieven met een ondernemend karakter. Ben of ken jij een jonge sociale ondernemer die dat steuntje in de rug kan gebruiken om zijn of haar onderneming of project op een hoger plan te tillen? Stuur dan vóór 4 oktober 2013 een mail naar asiel@jongehonden.com met daarin een korte uitleg van je project of onderneming, een basale financiële onderbouwing (inclusief het gevraagde bedrag) en een omschrijving van de maatschappelijke meerwaarde.

Meer uitleg over het Asiel en de criteria voor een voorstel vind je hier. Vertel het voort en verras ons met jouw initatief!


Jumping Dog