flexival.pdf

Jonge Honden Flexival 2017

Het Jonge Honden Flexival vindt dit jaar plaats op donderdag 14 september.

Deze middag gaan we samen met onze partners, opdrachtgevers en geïnteresseerde in gesprek onder het genot van een drankje en een hapje.

Dit jaar staat het Flexival in het teken van Transparantie met de focus op transparantie als een bron van innovatie. Door transparant te zijn over de dingen die je doet of waar je in de toekomst naar toe wilt als bedrijf of organisatie kunnen er nieuwe inzichten en innovatieve ideeën ontstaan. Mensen van zowel binnen als buiten het bedrijf kunnen meedenken, kritische vragen stellen, het draagvlak delen, en samen met jou voor verbetering zorgen. Maar hoe ver ga je als bedrijf in je transparantie, schuurt het met je privacy en hoe objectief is de transparantie die naar buiten wordt gecommuniceerd?

Dit en meer laten we terug komen op het flexival!

Om 16:30 openen we onze deuren. Er worden 3 verschillende workshops gegeven die je kunt bijwonen of je loopt langs bij een van onze infobooster tentjes. Om 18:00 rijden we de foodtruck binnen zodat je je energielevel kan opkrikken  voor de rest van de avond. Daarnaast reiken we onze Scriptieprijs uit aan de schrijver van de meest Jonge Hondse scriptie van afgelopen jaar.

Het belooft een inspirerende middag en avond te worden met prikkelende onderwerpen, interessante sprekers en volop netwerkmogelijkheden en niet te vergeten een goed gevulde maag!

Mogen we een plekje voor je reserveren? Geef je dan op via deze site!

 

1 comment

Yvette Jansen - September 5, 2017 Reply

Lijkt me een interessante bijeenkomst, ik kom graag!

Add your comment