Ben jij een jonge hond?

Werken bij veel verschillende opdrachtgevers. Samen een bedrijf runnen, met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Je stippelt zelf je route uit, maar je staat er niet alleen voor. De ideale springplank voor je carrière. Dat is werken bij Jonge Honden.

Dit is een jonge hond

Jonge honden zijn geen specialisten, maar academisch geschoolde allrounders die goed kunnen organiseren, communiceren en enthousiasmeren. Een jonge hond is iemand die de wereld wil ontdekken, breed geïnteresseerd is en niet bang is om in het diepe gegooid te worden.

Als jonge hond ben je breed geïnteresseerd en krijg je de mogelijkheid om in uiteenlopende organisaties een ‘kijkje in de keuken’ te nemen. Hierdoor doe je ervaring op en ontdek je waar jouw kwaliteiten liggen en wat bij je past. 

Vier dagen per week extern…
Bij Jonge Honden werk je vier dagen in de week binnen een project, team of afdeling als projectsecretaris, onderzoeker of organisator. Daar voer je opdrachten vaak zelfstandig uit. Als jonge hond ondersteun je een senior. Je levert meerwaarde door werk uit handen te nemen, op te treden als actieve sparringspartner en rake vragen te stellen.
Geen week is gelijk.

…Eén dag per week intern
Daarnaast maak je bij Jonge Honden deel uit van een enthousiaste en ondernemende groep jonge academici. Je denkt met elkaar mee, doet interne projecten en samen run je het bedrijf Jonge Honden. Daar hebben we geen baas voor nodig!

De stap naar ondernemerschap
Naast het werken voor een opdrachtgever, biedt Jonge Honden je de mogelijkheid om te ontdekken of er een ondernemer in jou schuilt. Na een tijdje kun je de stap zetten naar ondernemerschap binnen het concept van Jonge Honden.

Eigenschappen

Ben jij in het bezit van een universitaire master en heb je niet meer dan twee jaar werkervaring? En bezit je daarnaast de volgende eigenschappen:

  • Breed ontwikkeld
  • Open en ondernemend
  • Zelfstandig en kritisch
  • Betrokken
  • Nieuwsgierig en eigenzinnig?

Ook jonge hond worden?

Stuur ons dan voor 30 oktober je Nederlandse CV en sollicitatie toe. Wie weet nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek.

Solliciteer

Jonge Honden iets voor jou?

Neem contact op, we willen graag meer van je weten!

Kom solliciteren