Het Jonge Honden verhaal

We zijn een groep startende ondernemende academici en runnen samen het bedrijf Jonge Honden. Een jonge en platte organisatie waarbij iedereen de baas is.

Ik zoek een jonge hond   Ik ben een jonge hond

Hoe wij werken

Geen lease-auto’s, geen secretaresses en geen bonussen. We doen alles zelf, reizen door het hele land met het openbaar vervoer en zetten gewoon filterkoffie. Door een minimale overhead blijven we een scherp tarief bieden. En dat gaat al ruim 15  jaar goed.

Opgericht in het jaar 2000
Jonge Honden is in het jaar 2000 opgericht door Gerco en Jasper. Als ambitieuze junioren realiseerden zij zich dat veel bedrijven en freelancers op projectbasis behoefte hebben aan de nieuwste academische kennis, een frisse blik en een ondernemende instelling. Oftewel: een jonge hond. Ondernemerschap zit in onze genen. Zonder zouden we niet bestaan. We vinden het belangrijk om nieuwe dingen te leren en ons persoonlijk te ontwikkelen. Daardoor blijven we opdrachtgevers verrassen.

Op vrijdag runnen we gezamenlijk ons bedrijf
Van maandag tot en met donderdag werken we voor onze opdrachtgevers. Op vrijdag zijn we vaak op ons kantoor, het hok. We runnen gezamenlijk ons bedrijf; iedereen doet acquisitie, werving en administratie. Daarnaast gebruiken we de vrijdag om zo veel mogelijk van elkaar te leren. Zo blijven we betrokken en ondernemend.

Vernieuwing als constante factor
Bij Jonge Honden werk je maximaal twee jaar in loondienst. Besluit je om binnen Jonge Honden een onderneming te starten, dan kun je nog drie of vier jaar langer blijven. Zo is vernieuwing de constante factor en blijven we ook echt jonge honden.

Het is tijd voor Jonge Honden

 

Feiten

  • We bestaan sinds 2000
  • We runnen ons bedrijf met z’n allen
  • Jonge Honden is actief in tal van sectoren
  • Ruim 100 jonge academici zijn jonge hond geweest
  • Eén op de drie jonge honden wordt ondernemer
  • Jonge Honden doet opdrachten van Terneuzen tot Ter Apel

Interesse?

Leuk als je contact opneemt, we gaan graag met je in gesprek!

Neem nu contact op