Trainingen & workshops

Leren en ontwikkelen, maar dan nét even anders! Op speelse wijze leren we jou de dingen waar wij goed in zijn en faciliteren creatieve sessies.

Leren op een jonge hondse manier

Behoefte aan een workshop of training, maar dan nét even anders? Dan ben je bij Jonge Honden aan het juiste adres. We trainen je in ondernemerschap, pitchen, solliciteren of visueel communiceren. Helpen je als organisatie je kernwaarden ontdekken of begeleiden je project met de Scrum-methode. Maar we kunnen veel meer. Trainingen of workshops maken we graag op maat.

 

Onze trainingen

  • Practice Your Worst Nightmare Sollicitatie: bereid je voor op je banenzoektocht door jezelf te leren kennen én te verkopen in een gesprek.
  • Practice Your Personal Pitch: een goede eerste indruk maken? Dat kan met de perfecte, persoonlijke pitch.
  • Zeg het met een plaatje (visueel communiceren): samenwerken, problemen oplossen en ideeën verkopen? Vergroot je effectiviteit door visueel te communiceren.
  • Kickstart je project met scrum!: tijdens de kickstart doorlopen we samen met jouw projectteam alle stappen met scrum tools om tot actie te komen. Ondertussen leren we je gelijk de beginselen van scrum.
  • Tot op het bot: ontdek de Kernwaarden van je organisatie. Waar staat jouw organisatie voor? Waar geloven jullie in? In deze training maken we de kernwaarden van jouw organisatie concreet.

Onze workshops

  • Bootcamp: op zoek naar creatieve oplossingen voor je probleem? Behoefte aan inspiratie of een nieuwe kijk op de wereld? Samen met jou lossen we binnen drie uur een uitdaging op met creatieve werkvormen.

Trainingen en workshops op maat

Heb je een specifieke trainingsvraag? Of ben je op zoek naar een uitdagende workshop? Neem dan contact op met jonge hond Jeske, of download de factsheet. Wij vinden het leuk om met je mee te denken over de mogelijkheden.

 

Interesse?

Leuk als je contact opneemt, we gaan graag met je in gesprek!

Neem nu contact op met jonge hond Jeske