24h Berlijnplein

Een groeiend aantal makers, denkers en doeners- waaronder Jonge Honden- vindt hun thuishaven op het Berlijnplein. Harde werkers, innovatieve geesten, creatieven met de wens om te laten zien, exposeren en op te treden. Zo krijgt het Berlijnplein steeds meer vorm en kleur! Om de komst van het nieuwe tijdelijke paviljoen en haar bewoners te vieren, zetten we het plein een etmaal lang in de schijnwerpers. Het is tijd voor 24h Berlijnplein!

Het Nieuw Utrechts Toneel, ontwerperscollectief Goede Vrijdag, stadslab RAUM, de BuurtWerkKamer Leidsche Rijn, DePlaatsmaker, wijkrestaurant Venster en Jonge Honden zetten hun deuren open om letterlijk een kijkje in de keuken te geven.

Beleef de toekomst van de stad met optredens, kunstwerken en lekker eten en drinken. Neem een voorproefje op de stoere voorstelling Roos & Ariadne door het NUT, wordt een winnaar bij de Designer Bingo en luister naar berichten uit de stad van de toekomst op de podcastfiets van Ansicht. Stap daarna samen met anderen in de Dans van de toekomst en deel jouw droom over Leidsche Rijn op z’n Jonge Honds.

Zaterdag 4 april 12.00 – 20.00
Berlijnplein, Leidsche Rijn, Utrecht

Wil je nu al veel meer weten over de ontwikkeling en de verschillende creatieve organisaties op het Berlijnplein? Bekijk dan hier de video’s YouTube, waarin alle betrokkenen alvast worden voorgesteld.