Welkom bij de Jonge Honden Academie. Werken aan de toekomst doe je niet met de organisatie van gisteren. Daarom werken wij als jonge organisatie constant aan onze eigen ontwikkeling. Dat doen we graag samen met jou. Want leren is leuk, samen leren is leuker.

Jonge Honden Academie

Overal waar we komen horen we tegenwoordig dat vernieuwing en verandering noodzakelijk zijn. Hoe kun je hier goed op inspelen? Binnen de Jonge Honden Academie volg je trainingen die de jonge hond in jou naar boven haalt. Sommige trainingen verzorgen wij zelf, andere trainingen worden door externe trainers en coaches verzorgd. Nieuwsgierig? Meld je direct aan voor één van de trainingen. Vind je niet precies wat je zoekt? Wij geven graag trainingen op maat.

Leiderschapstraject via Krauthammer

Ook als je niet de baas bent, kun je toch een leider zijn. De Jonge Honden Academie en Krauthammer bundelen hun krachten voor dit driedaagse leiderschapstraject!

Datum training: 25.09, 14.10 & 13.11.2020 (9:00 - 17:00)

€ 900,- (excl. BTW)

Meer informatie

Energy Management

Hoe kan je excellent presteren zonder emotioneel, fysiek en geestelijk leeg te lopen? Tijdens de training Energy Management leer je hoe dit werkt!

Datum training: 09-10-2020 (13:00 - 16:30)

€ 150,- (excl. BTW)

Meer informatie

Visueel Communiceren

Laat de letters los en duik in de kracht van visualisatie! De training visueel communiceren leert je dat tekenen niet alleen leuk is, maar ook effectief.

Datum training: Wordt binnenkort ingeplandIncompany op aanvraag

€ 120,- (excl. BTW)

Meer informatie

Persoonlijk Leiderschap

Goed leiderschap begint bij jezelf. In deze training vorm je jouw eigen kompas. Leiderschap 'from the inside out' noemen we dat! Ready for takeoff?

Datum training: Wordt binnenkort ingepland

€ 350,- (excl. BTW)

Meer informatie

Kickstart je Project met Scrum

Leer het Scrum - raamwerk kennen én toepassen. In deze snelcursus krijg je concrete tips om projecten anders te organiseren!

Datum training: Wordt binnenkort ingepland

€ 95,- (excl. BTW)

Meer informatie

LinkedIn Social Selling

LinkedIn is het perfecte medium om jouw expertise te laten gelden. In de training gaan we aan de slag met je profiel én leer je hoe je sterke content maakt.

Datum training: Wordt binnenkort ingepland

€ 50,- (excl. BTW)

Meer informatie