Welkom bij de Jonge Honden Academie. Werken aan de toekomst doe je niet met de organisatie van gisteren. Daarom werken wij als jonge organisatie constant aan onze eigen ontwikkeling. Dat doen we graag samen met jou. Want leren is leuk, samen leren is leuker.

Jonge Honden Academie

Overal waar we komen horen we tegenwoordig dat vernieuwing en verandering noodzakelijk zijn. Hoe kun je hier goed op inspelen? Binnen de Jonge Honden Academie volg je trainingen die de jonge hond in jou naar boven haalt. Sommige trainingen verzorgen wij zelf, andere trainingen worden door externe trainers en coaches verzorgd. Nieuwsgierig? Meld je direct aan voor één van de trainingen. Vind je niet precies wat je zoekt? Wij geven graag trainingen op maat.

Visueel Communiceren (online)

Laat de letters los en duik in de kracht van visualisatie! De training visueel communiceren leert je dat tekenen niet alleen leuk is, maar ook effectief.

Datum training: Wordt nog ingeplandIncompany op aanvraag

€ 100,- (excl. BTW)

Meer informatie

Design Thinking in de praktijk (online)

Leer de 5 stappen van het Design Thinking proces én krijg praktische handvaten voor het inzetten van dit gedachtengoed in jouw organisatie.

Datum training: Incompany op aanvraag

€ 65,- (excl. BTW)

Meer informatie

Kickstart je Project met Scrum

Leer het Scrum - raamwerk kennen én toepassen. In deze snelcursus krijg je concrete tips om projecten anders te organiseren!

Datum training: 22 oktober 2021, 13:30 - 15:30 uur

€ 95,- (excl. BTW)

Meer informatie