Design Thinking in de praktijk

Design Thinking. De naam zegt het al: door anders te denken, creëer je kansen om tot onverwachte oplossingen te komen. Design Thinking is een methode én een mindset. Het helpt jou en je organisatie om problemen van een andere kant te bekijken, door je in te leven in de eindgebruiker, aannames te toetsen, snel te testen en evalueren.

Waarom?
In onze snel veranderende wereld, draagt creativiteit, slagkracht en flexibel denken bij aan de oplossing van complexe uitdagingen. Met de training ‘Design Thinking in de praktijk’ leer je hoe je deze mindset oproept bij jezelf en bij je team. Je krijgt praktische handvaten voor het oplossen van problemen en ontwikkelen van innovaties. Je bent bovendien in staat om dit creatieve proces in je organisatie te introduceren en jezelf daarmee te versterken als professional.

Hoe dan?
In deze training leer je wat de 5 stappen van het design thinking proces inhouden én hoe je deze stappen kan toepassen in je werk. Per stap behandelen we een aantal tools en laten we voorbeelden zien uit de praktijk.

Door wie?
De training wordt verzorgd door Jonge Honden Marieke L’Ortye en Lana Klok. Beide trainers zijn opgeleid als ontwerper en nu werkzaam als adviseur, waarbij ze Design Thinking inzetten voor het oplossen van sociale vraagstukken en aandrijven van innovatie. Hun kennis, ervaring en (gouden) tips delen ze graag met jou.

Overtuigd?
Meld je direct aan via het aanmeldformulier hieronder! Nog wat vragen? Neem gerust contact op.

Training op maat
Deze training kunnen wij ook incompany / op maat verzorgen. De training kan zowel offline of online gegeven worden. Neem voor meer informatie contact op met academie@jongehonden.com.

Aanvraagformulier

Vul het onderstaande formulier in om je training Aanvraag in te dienen.

Inzending verzonden.
Je ontvangt een bevestiging in je mailbox en wij nemen contact met je op.

Denk je er liever nog even over na?
Mail dan deze pagina naar jezelf en beslis later!

Mail deze pagina
Kun je niet? Afmelden kan hier.