Leiderschapstraject via Krauthammer

Yes! We gaan weer van start. De Jonge Honden Academie en Krauthammer bundelen hun krachten en verzorgen dit najaar weer een Leiderschapstraject van in totaal drie trainingsdagen. Krijg jij in opdrachten of op werk steeds meer verantwoordelijkheid? Voer je veel lastige gesprekken en zou je graag je leidinggevende skills willen bijschaven? Wil je weten hoe je medewerkers positief kunt beïnvloeden of hoe je lastige besluiten communiceert? Dan is dit de training voor jou!

Waarom?

Iedereen kan een leider zijn, ook al ben je niet per se ‘de baas’. Een leider is iemand die je wilt volgen, die het goede voorbeeld geeft. Iemand die het beste uit anderen kan halen, maar ook directief kan zijn wanneer dit nodig is en conflicten niet uit de weg gaat. Ook jij kunt dit op je werk toepassen in teams waarin je functioneert of bij projecten die je moet verwezenlijken.

Marnix, ondernemer binnen en buiten Jonge Honden:

“Voor mij was de training een perfecte combinatie van theorie en praktische skills om tijdens opdrachten én binnen Jonge Honden meer leiderschap te tonen.”

Eefke, leidinggevende bij Team Alert:

“Door de gespreksvaardigheden die ik heb opgedaan in deze training, kan ik elk lastig gesprek vol zelfvertrouwen aan gaan!”

Hoe dan?

Het traject bestaat uit drie volledige trainingsdagen in Utrecht. De trainer verzorgt een programma waarin je niet alleen theorie krijgt, maar ook veel situaties met elkaar oefent en hierop reflecteert. De trainingen duren van 9:00 tot 17:00 uur en vinden op de volgende dagen plaats:

1ste trainingsdag vrijdag 25 september 2020
2de trainingsdag woensdag 14 oktober 2020
3de trainingsdag vrijdag 13 november 2020

Op elke trainingsdag staat er een ander thema centraal.

Dag 1: positief beïnvloeden
Tijdens de eerste dag ga je aan de slag met de kunst van beïnvloeding. Je leert onder andere de effecten van je eigen gedrag kennen, hoe te communiceren en actief te luisteren en hoe je binnen diverse stijlen de juiste vragen kunt stellen.

Dag 2: Constructieve dialoog
Tijdens de tweede trainingsdag staat de constructieve dialoog centraal. Hoe geef en ontvang je feedback? Hoe neem je de leiding in gesprekken? En hoe kan je (ook moeilijke) beslissingen duidelijk communiceren? Oefenen, oefenen, oefenen!

Dag 3: Complexiteit
Tijdens de derde trainingsdag ga je aan de slag met complexe zaken die veel mensen van nature niet fijn vinden. Groepsonderhandeling, omgaan met weerstand en tegenwerpingen, nee zeggen en consensus creëren. Haal de echte leider in je naar boven, ook op de moeilijke momenten.

Door wie?

De training wordt verzorgd door Paulette van Engelen van Krauthammer, een hoog aangeschreven trainingsbureau. Voor deze training hebben ze verschillende onderdelen samengesteld om een aanbod op maat te maken.

Meld je direct aan via het aanmeldformulier hieronder of vraag meer informatie aan via academie@jongehonden.com. Niet helemaal wat je zoekt? Bekijk alle trainingen van de Jonge Honden Academie!

Aanmeldformulier

Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden voor deze training.

Inzending verzonden.
Je ontvangt een bevestiging in je mailbox en wij nemen contact met je op.

Denk je er liever nog even over na?
Mail dan deze pagina naar jezelf en beslis later!

Mail deze pagina
Kun je niet? Afmelden kan hier.