Energy Management (online)

Hoe kan je excellent presteren zonder emotioneel, fysiek en geestelijk leeg te lopen? Drukte is een natuurlijke reactie op een overvolle wereld, maar het is niet de enige reactie. Het efficiënt omgaan met je tijd leidt alleen maar tot meer drukte. Daarom gaat deze training niet over Time Management maar Energy Management: alleen het beter inrichten van je energie en aandacht geeft rust & focus en zorgt voor meer controle over je leven.

Waarom?

We hebben het allemaal te druk en zeker als junior komt er veel op je af. Onze inbox en to-dolijst puilen uit en zowel opdrachtgevers, collega’s als mensen uit je privé omgeving doen een beroep op je. Hoe ga je om met al deze prikkels en verwachtingen? Om effectief met stress en spanningsklachten om te kunnen gaan is het van belang om je energie management op orde te hebben. Zo kunnen we blijven vonken zonder dat we voor ons 30e al opgebrand zijn. Deze training is overigens ook geschikt voor iedereen ná zijn 30e die wel wat Energy Management kan gebruiken!

Hoe dan?

Tijdens de training Energy Management ga je aan de slag met het positief beïnvloeden van je eigen stress- en spanningsniveau. Je leert om je eigen energie op een effectievere manier te managen, met werkprestatie verhogende en overbelasting beperkende effecten tot gevolg. Er komen allerlei tips & tools aan de orde om meer rust te ervaren op werk.

Door wie?

Deze training wordt gegeven door psycholoog en filosoof Gijs Deckers. Hij combineert in zijn werk kennis, verhalen en humor. Binnen zijn bedrijf Gijzer werkt hij als coach, team-coach, spreker en trainer voor o.a. The School of Life, Koninklijke BAM groep, KPMG, verschillende gemeentes en de Universiteit van Leiden. Tegenwoordig helpt hij ons dus ook om onze stress levels in bedwang te houden! Check www.gijzer.nl voor meer informatie over Gijs.

Meld je direct aan via het aanmeldformulier hieronder. Niet helemaal wat je zoekt? Bekijk alle trainingen van de Jonge Honden Academie!

Aanmeldformulier

Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden voor deze training.

Inzending verzonden.
Je ontvangt een bevestiging in je mailbox en wij nemen contact met je op.

Denk je er liever nog even over na?
Mail dan deze pagina naar jezelf en beslis later!

Mail deze pagina
Kun je niet? Afmelden kan hier.