LinkedIn Social Selling

De vraag is niet of je jezelf verkoopt, de vraag is hoe je jezelf verkoopt. Want of je nou wil of niet: iedereen heeft zijn eigen persoonlijke merk. Zelfs als je hier helemaal geen aandacht aan besteed: anderen hebben toch een beeld van je. Onze visie is dat je dan maar beter ervoor kunt zorgen dat dit beeld overeenkomt met wie je bent.

Waarom?

In deze overvolle wereld is het belangrijk om jezelf te onderscheiden met een ‘personal brand’ dat bij je past. En guess what: LinkedIn is een super platform om met jouw personal brand aan de slag te gaan en je expertise te laten gelden. Of je LinkedIn nou voor commerciële doeleinden wilt gebruiken of vooral aan je persoonlijke netwerk wil werken: na het volgen van deze training weet jij hoe je LinkedIn hier goed voor in kan zetten.

Hoe dan?

Tijdens een sessie van circa 2,5 uur gaan we aan de slag met jouw eigen ‘personal brand’. We starten met het vormen van jouw personal brand en het pimpen van je LinkedIn pagina van CV tot visitekaartje. Vervolgens leer je hoe je op een effectieve manier aan je personal brand kan werken door het schrijven van artikelen en posts en hoe je jouw brand kan inzetten voor het benaderen van de juiste mensen.

Door wie?

De training wordt gegeven door jonge honden Josse & Pepijn. Zij zijn in de wondere wereld van LinkedIn gedoken en delen hun inzichten graag met jullie. Laat zien wie je bent!

Meld je direct aan via het aanmeldformulier hieronder. Niet helemaal wat je zoekt? Bekijk alle trainingen van de Jonge Honden Academie!

Aanmeldformulier

Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden voor deze training.

Inzending verzonden.
Je ontvangt een bevestiging in je mailbox en wij nemen contact met je op.

Denk je er liever nog even over na?
Mail dan deze pagina naar jezelf en beslis later!

Mail deze pagina
Kun je niet? Afmelden kan hier.