Persoonlijk Leiderschap

Je bent jong en je wilt wat. Slim, ambitieus en de wereld ligt aan je voeten. Je zit vol met plannen voor een betere wereld en wilt leiding geven aan de toekomst. Maar waar start je en hoe bepaal je jouw eigen koers?

Waarom?

Persoonlijk leiderschap is niets nieuws, maar blijft super relevant voor onze jonge generatie die verlamd kan worden door keuzestress en een gebrek aan koers. Goed leiderschap begint bij jezelf. Door bewuste keuzes te maken kun je zelf leiding geven aan je toekomst. Dit vraagt om een scherp beeld van je vertrekpunt en je bestemming. Hiermee ga je aan de slag tijdens deze training. Ready for takeoff? Dit is het pad naar leiderschap ‘from the inside out’.

Hoe dan?

De training Persoonlijk Leiderschap is een ontdekkingsreis naar jezelf: je verleden, je waarden, je toekomstvisie. Maar ook naar je uitdagingen en belemmeringen.  Leiderschap ‘from the inside out’ noemen we dat. Je sluit de tweedaagse af met je doelen, strategieën en een actieplan voor de komende 100 dagen waarmee je aan de slag kan. Meer over de training lees je in dit artikel. Na het volgen van deze training begrijp je jouw verleden, weet je waar je naartoe wilt, wat je drijft en belemmert en hebt je een actieplan klaarliggen. Klaar om ook een volgende stap te zetten?

Door wie?

Deze tweedaagse ontdekkingsreis en wordt gegeven in Amsterdam door trainer André Bolland. André is een ervaren trainer & coach en Oxford Leadership Fellow. Met The Discovery Company realiseert hij binnen een netwerk van inspiratie- en creatiepartners verschillende sociale innovatieprojecten. Een van de projecten is deze training.

Meld je direct aan via het aanmeldformulier hieronder. Niet helemaal wat je zoekt? Bekijk alle trainingen van de Jonge Honden Academie!

Aanmeldformulier

Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden voor deze training.

Inzending verzonden.
Je ontvangt een bevestiging in je mailbox en wij nemen contact met je op.

Denk je er liever nog even over na?
Mail dan deze pagina naar jezelf en beslis later!

Mail deze pagina
Kun je niet? Afmelden kan hier.