Kickstart je Project met Scrum

Scrum is als ‘projectmanagementmethode’ niet meer weg te denken uit de wereld van organisaties. Ooit ontwikkeld als methode voor de IT wordt het nu van profit tot non-profit toegepast. Puristen vinden dat Scrum als raamwerk altijd in z’n geheel moet worden ingezet. Anderen “lenen” slechts wat begrippen, uitgangspunten of werkwijzen van Scrum. De gecertificeerde Scrummasters van Jonge Honden beginnen in deze training Scrum bij de basis en leggen het volledige raamwerk aan je uit. Vervolgens ontdekken we in oefeningen dat je ook met elementen van Scrum je projecten al kunt verbeteren.

Waarom?

Het lukt maar niet om met je team concrete resultaten te bereiken. Collega’s werken hard, maar van écht samenwerken komt het niet. En voor wie voeren we dit project eigenlijk uit? Werken aan projecten kan taai en frustrerend zijn. Scrum helpt om grip te krijgen op de doelen, voortgang en de samenwerking binnen projecten.

Hoe dan?

De training is interactief en actiegericht. We nemen je mee in de theoretische basis achter Scrum, laten zien hoe een Scrumteam werkt, duiken in de verschillende bijeenkomsten die zo’n team heeft en laten je kennismaken met handige Scrum-tools. Omdat je het beste leert door zélf te ervaren, starten we tijdens de training een project op met behulp van Scrum. Dat kan een eenvoudig project zijn waar jouw team nu aan werkt, of een fictief project dat wij voor je bedenken.

Wat is het resultaat?

Je sluit de training af met concrete tips over hoe je projecten kunt organiseren met Scrum. Of je nu compleet Agile en Scrum wilt werken of slechts wilt kunnen meepraten bij de koffieautomaat, de training is een ideale opstap naar de wereld van Scrum.

Aanmeldformulier

Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden voor deze training.

Inzending verzonden.
Je ontvangt een bevestiging in je mailbox en wij nemen contact met je op.

Denk je er liever nog even over na?
Mail dan deze pagina naar jezelf en beslis later!

Mail deze pagina

Ricardo Copier

Kun je niet? Afmelden kan hier.