Visueel Communiceren (online)

Als Jonge Honden zijn we begonnen met visueel communiceren om twee redenen. 1. We komen vaak in organisaties waar we snel ingewikkelde materie moeten gebruiken. Visualisatie schept duidelijkheid en het nodigt betrokkenen uit om het gesprek te voeren over het onderwerp dat je tekent. 2. Het geeft plezier! Niet alleen voor deelnemers maar ook voor jezelf is het heerlijk om eens uit de tekst te kruipen en je creativiteit los te laten.

Waarom?
Vergaderingen waarin mensen langs elkaar heen praten? Een presentatie met een ingewikkelde boodschap? Moeite om je punt duidelijk te maken? Zeg ’t met een plaatje! Tekeningen kunnen jouw boodschap versterken. Zodat anderen je verhaal beter begrijpen en dat wat je zegt letterlijk zichtbaar wordt. Dit helpt om effectiever te communiceren. Deze technieken kunt u zowel gebruiken in een gesprek met een collega of tijdens een meeting als ter ondersteuning van een presentatie of projectplan.

Hoe dan?
In de training focussen we eerst kort op de theorie waarom het gebruik van visueel communiceren werkt. Vervolgens gaan we in op het visuele alfabet. Je leert de basisvormen voor visueel communiceren. Alle tekeningen die je in de toekomst gaat maken, bestaan uit deze vormen. Een onmisbare tool! De tekening wordt nog krachtiger door het toevoegen van symbolen, emotie’s,  actie’s en kleur. We sluiten af met het geleerde toe te passen op een eigen casus. Heb je binnenkort een presentatie om te geven? Of een projectplan dat je wilt visualiseren? Oefenen maar!

Door wie?
De training wordt verzorgd door de jonge honden Laurien en Laurien. Beide gebruiken de vaardigheden in hun werkzaamheden. Ze delen graag hun eigen praktijkvoorbeelden en tips.

Overtuigd? Meld je direct aan via het aanmeldformulier hieronder! Niet helemaal wat je zoekt? Bekijk alle trainingen van de Jonge Honden Academie!

Training op maat

Deze training kunnen wij ook incompany / op maat verzorgen. Neem voor meer informatie contact op met academie@jongehonden.com.

Aanmeldformulier

Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden voor deze training.

Inzending verzonden.
Je ontvangt een bevestiging in je mailbox en wij nemen contact met je op.

Denk je er liever nog even over na?
Mail dan deze pagina naar jezelf en beslis later!

Mail deze pagina
Kun je niet? Afmelden kan hier.