InHokLunch

Jonge Honden InHokLunch!

Op woensdag 9 mei 2018 organiseren wij onze eerste InHokLunch. Benieuwd hoe het leven van een jonge hond er uit ziet? Dit is je kans om de sfeer bij ons op ’t Hok te komen proeven. Voor welke opdrachtgevers werken wij? Wat zijn de eigenschappen van een jonge hond? “Samen het bedrijf runnen”, hoe werkt dat? Dit vertellen wij je allemaal tijdens deze informele lunch. Meerdere jonge honden schuiven gezellig aan dus je krijgt alle ruimte om ons vragen te stellen.

Schuilt er een jonge hond in jou?

Jonge honden zijn in de eerste plaats academici, denkers, doeners, onderzoekers, projectmanagers, organisatietalenten en communicatiespecialisten. Maar wat een jonge hond bijzonder maakt, is dat wij twintigers zijn, opgegroeid in een tijd van verandering en vernieuwing. Een jonge hond heeft een frisse blik en een ondernemende instelling. Je wilt nieuwe dingen leren en jezelf constant ontwikkelen.  Werk is meer dan het hebben van een baan.

Aanmelden voor 1 mei!

Je bent (bijna) afgestudeerd, op zoek naar een baan en er schuilt een ondernemende jonge hond in jou? Meld je aan via deze link. Let op: om het formulier in te vullen en je CV te uploaden moet je ingelogd zijn met je Google account. De InHokLunch duurt van 12:00 tot 15:00 uur en er is plek voor 20 personen. Uiterlijk 1 mei laten wij je weten of je er bij bent of niet. Hopelijk tot snel!

Reactie toevoegen

*Alle velden a.u.b. correct invullen