Omgevingswet: een nieuwe mentaliteit

Omgevingswet: een nieuwe mentaliteit

Er is in Nederland veel werk aan de winkel in weinig tijd willen we blijven genieten van ons land. Nederland is prachtig opgebouwd, maar moet nu vergroenen, verbouwen en vervoeren. Wij, de nieuwe generatie, mogen het gaan ombouwen.

(Young) professionals staan te popelen om met die verandering aan de slag te gaan. Maar zo makkelijk blijkt het niet te zijn. De huidige manieren van werken en organiseren zijn nog niet klaar voor die grote ombouwing. En dat terwijl de Omgevingswet met al haar kansen voor de deur staat.

Jonge Honden deed afgelopen najaar een actieonderzoek naar de rol van de (young) professional in ons antwoord op verandering. Juist omdat wij de generatie ‘ombouwers’ zijn.We spraken, droomden en discussieerden met tien professionals die ook zoeken naar hoe om te gaan met de uitdagingen van morgen. Zo zijn we gekomen tot 9 actiepunten waar wij en jij morgen mee aan de slag kunnen.

Benieuwd naar de 9 actiepunten? Wil je het volledige white paper ontvangen? Laat hier je gegevens achter:

Ik ga akkoord met het Privacy Statement van Jonge Honden
Ik ontvang graag uitnodigingen voor toekomstige Social Impact Nights

Kom langs op onze Social Impact Night

Meedenken en meepraten over dit onderwerp? Op donderdag 13 juni organiseer ik met andere collega’s een Social Impact Night. Meld je dan hier aan.

Reactie toevoegen

*Alle velden a.u.b. correct invullen