Gemeente Alphen aan den Rijn

De straat op tijdens de Week van de leefomgeving

De gemeente Alphen aan den Rijn stelt een omgevingsvisie op. De mening van de inwoner uit de kleine dorpen rondom Alphen aan den Rijn stad is hiervoor van belang. Aan Jonge Honden om de behoeften en wensen van de inwoners tijdens de Week van de leefomgeving naar boven te halen!

Jonge Honden als de Vonk

Jonge honden zette in de dorpen een koffiezitje met een tafeltje, stoelen, koekjes en koffie of thee neer om op een laagdrempelige manier het gesprek met de inwoner aan te gaan. Twee dagen, zeven kleine dorpen en 37 gesprekken later lag daar genoeg informatie voor de gemeente. Eva-Maria en Ike schreven de ervaringen van de twee dagen op in een fris sfeerbeeld om ook de medewerkers intern bij de gemeente te vertellen over de bevindingen in Alphen aan den Rijn.

Referenties en aanbevelingen

“Wat was het weer een feestje om samen te kunnen werken met Jonge Honden, dit keer in het kader van de Week van de Leefomgeving. Het fijne van Jonge Honden is dat je je doelstelling uitlegt, en dat zij vervolgens zelf met ideeën komen hoe die doelstelling te bereiken. De uitvoering is professioneel, het resultaat top!”

22 februari 2018