De DOG-sessie

de DOG-sessie

Begin jij wel eens project, maar weet je niet goed welk vraagstuk je met dit project oplost? En vind je het lastig om je te verplaatsen in de eindgebruiker waardoor projecten niet het maximale resultaat halen?

De DOG-sessie is dan echt iets voor jou! In 4 uur leren we jou om een probleem scherp te krijgen, te onderzoeken wie de eindgebruiker is en hoe hij of zij denkt, te komen tot relevante oplossingsrichtingen afgestemd op de eindgebruiker en een ontwerp te maken dat pitchbaar is. En dat op op een jonge hondse manier gebaseerd op de Design Thinking-methode!

Het programma

Tijdens de DOG-sessie doorlopen we samen alle stappen om te leren op een andere manier na te denken over hoe je goede oplossingen bedenkt voor een uitdaging.

  • We leren je om echt in te leven in je doelgroep.
  • We leren je methoden om uitdagingen goed scherp te krijgen.
  • We gaan op onderzoek uit bij de doelgroep
  • We leren je brainstorm technieken om te komen tot haalbare oplossingen afgestemd op de eindgebruiker.
  • En we laten je zien hoe je de bedachte ontwerpen pitchbaar maakt!

Jonge Honden als trainers

Bij Jonge Honden pakken we zaken vaak net even anders aan. We passen nieuwe en slimme manieren van werken toe binnen allerlei organisaties. ‘De DOG-sessie’’ is daar een voorbeeld van. Onze trainers kennen zowel de theorie achter Design Thinking, als de toepassing in de dagelijkse praktijk. En Design Thinking leer je niet uit boeken, maar vooral door het gewoon te doen en te ervaren.

In verschillende projecten binnen de publieke sector werken wij met de uitgangspunten vanuit Design Thinking. Hierbij delen wij veel kennis en ervaringen. Enthousiasme, inspiratie en vooral zelf doen en ontdekken staan hierbij centraal. Dit laten wij jullie tijdens de training ook graag ervaren.

Praktische informatie

Wij bieden de DOG-sessie zowel aan op een locatie naar keuze, als op ons Hok (het Jonge Honden kantoor). Afhankelijk van de groepsgrootte wordt de training gegeven door een of twee jonge honden. De prijs varieert van €750,- (voor een groep van max. 10 deelnemers), tot €1250,- (voor een groep tot max. 20 deelnemers) (excl. BTW). De workshop duurt maximaal 4 uur.

Interesse?

Neem contact op met de Jonge Honden Trainerspool via trainerspool@jongehonden.com of bel met +31 (0)30 293 6468.

Ervaring van gebruikers

“We hebben veel positieve reacties gekregen en complimenten voor de zeer beknopte maar toch duidelijke uitleg van de methode en het creëren van de snelkookpan.’’

 “Ik heb onwijs veel energie gekregen van de middag en zin om aan de slag te gaan.”

“Het is fijn dat je niet alleen iets leert, maar ook daadwerkelijk een start met je project    maakt afgestemd op de eindgebruiker.”

4 januari 2019