Beweging brengen bij de implementatie van it-systemen

Beweging brengen bij de implementatie van it-systemen

De maatschappij digitaliseert en bedrijven willen daarin mee. Dat vraagt wel wat van mensen die het in deze tijd al druk genoeg hebben. Hoe kun je aansluiten bij hun behoeften, zodat ze de implementatie van nieuwe it-systemen enthousiast omarmen? Daar speelt het team change & adoption van ilionx samen met jonge honden graag op in.

Jonge Honden brengt beweging

Jonge hond Yaël hielp ilionx met de digitalisering bij verschillende klanten. De Design Thinking methode was hierbij essentieel, met als uitgangspunt het werken vanuit de behoefte van de eindgebruiker. Van creatieve sessies met brandweermannen tot het bedenken van prikkelende communicatiegimmicks. Allerlei methodes werden ingezet om klanten mee te nemen in de veranderingen. Met enthousiaste betrokkenheid tot gevolg!

“Met Yaël hebben wij in zeer korte tijd een geweldige samenwerking met Jonge Honden bereikt. Door Yaëls enthousiasme, inventiviteit en vooral ook haar pro-actieve en pragmatische houding voegt ze vanaf het eerste moment waarde toe aan klanten. Daarbij is het erg boeiend met Yaël te sparren over vraagstukken van mens en gedrag.”

30 mei 2018