Organisatieontwikkeling bij de Nationale Politie

Organisatieontwikkeling bij de Nationale Politie

De sector Huisvesting van de Nationale Politie staat de komende jaren voor een grote en complexe huisvestingsopgave. Ze willen een hoop besparen op de exploitatiekosten en tegelijkertijd de kwaliteit van de huisvesting verbeteren. Deze taak leidt tot een grote vastgoed operatie bestaande uit honderden kleinere en tientallen grote projecten. Deze projecten moeten leiden tot een kwalitatief hoogwaardige, duurzame en toekomstbestendige huisvesting. Om deze transitie in goede banen te leiden zijn meerdere jonge honden aan de slag gegaan om bij te dragen aan de ontwikkeling van de huisvestingsorganisatie binnen de Nationale Politie. 

Jonge Honden brengt beweging

Jonge hond Yke werkt binnen de sector huisvesting met het team Organisatieontwikkeling aan de inrichting van de sector. Zij zetten zich in voor de ontwikkeling van de medewerkers in deze veranderende context. Als adviseur organiseert Yke onder andere kennissessies en sector brede bijeenkomsten. Daarnaast is zij sparringpartner en verandermanager van een teamchef en houdt ze zich bezig met de inrichting van een coaching traject.

Jonge hond Ashna werkt ook aan de ontwikkeling van een team binnen de sector Huisvesting. Als programmasecretaris houdt zij overzicht van wat er speelt binnen het team en richt zij zich op de planning, organisatie en verslaglegging van overleggen. Daarnaast wordt zij ingezet als creatieve denkkracht voor integrale vraagstukken binnen de politie. 

Meer weten?
28 januari 2020