Practice your Personal Pitch

Practice your Personal Pitch

Onze generatie wordt meer dan ooit gedreven door waarden. We willen de wereld veranderen door een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. Om te ontdekken hoe jíj die bijdrage kunt leveren zijn twee dingen nodig: zelfkennis en overtuigingskracht. Deelnemers van de ‘Practice Your Personal Pitch’ workshop gaan met deze elementen aan de slag en ontwikkelen een messcherpe pitch.

Jonge Honden als trainers

Overtuigen is de tweede natuur van jonge honden. We doen allemaal acquisitie én zijn allemaal betrokken bij de werving en selectie. Zo kennen we beide kanten van de tafel: die van de pitcher én die van publiek. Met die ervaring maken we van deze workshop een succes! Dat doen we op een originele, enthousiaste en persoonlijke manier.

Het programma

De ‘Practice Your Personal Pitch’ workshop is ingedeeld in twee onderdelen.

  • Zelfkennis is noodzakelijk voor een goede pitch. We starten met wie je bent, zodat we kunnen bepalen hoe en waar je met jouw talenten het verschil gaat maken. Zo ontdek je eerst jouw talenten en leer je hierop te reflecteren.
  • Als je jouw talent ontdekt hebt, moet je in staat zijn anderen te overtuigen van jouw verhaal. We oefenen jouw persoonlijke pitch en verbeteren die met scherpe feedback. Vervolgens vertrek je met een pitch die zelfs de grootste cynicus zal overtuigen!

Praktisch

Wij bieden de workshop zowel op een locatie naar keuze aan, als op ons kantoor, ‘het Hok’. Afhankelijk van de groepsgrootte wordt de workshop gegeven door twee óf vier jonge honden. De prijs varieert van €800,- voor een groep van max. 15 deelnemers tot €1400,- voor een groep tot max. 30 deelnemers (excl. BTW). De workshop duurt twee tot drie uur.

Interesse?

Neem contact op met de Jonge Honden Trainerspool via trainerspool@jongehonden.com of bel met +31 (0)30 293 6468.

25 oktober 2017