Sollicitatieworkshop ‘Your Worst Nightmare’

Your Worst Nightmare Sollicitatie workshop

Als pas afgestudeerde academici weten we als geen ander dat solliciteren een ware kunst is. En kunst behoeft oefening. Jonge Honden heeft daarom speciaal voor studenten en starters de “Your Worst Nightmare” sollicitatie workshop gemaakt. Deelnemers gaan aan de slag met het ontdekken van hun kernkwaliteiten en oefenen in een real-life rollenspel met confronterende sollicitatie scenario’s.

Jonge Honden als trainers

Als jonge hond doe je veel sollicitatie-ervaring op. Elk acquisitiegesprek dat we voeren, is een sollicitatie voor een mogelijke opdracht. En om nieuwe collega’s te werven, zitten we vaak aan de ‘andere’ kant van de tafel. Daardoor weten we uit ervaring hoe je jezelf verkoopt en waar recruiters op letten. Deze kennis delen we regelmatig met studenten en starters en dat doen we graag! Enthousiasme, inspiratie en een persoonlijke aanpak staan hierbij centraal.

Het programma

De workshop bestaat uit drie delen:

  • De why van solliciteren: bepaal je kernkwaliteiten en kom erachter waarom een baan wel of niet bij je past.
  • De what van solliciteren: leer wat je aan de hand van deze kwaliteiten over je zelf vertelt.
  • De how van solliciteren: in rollenspellen oefenen we hoe je een sollicitatiegesprek voert. We gaan in op de belangrijkste valkuilen en leren je waar recruiters op letten.

Praktische informatie

Wij bieden de workshop zowel op een locatie naar keuze aan, als op ons Hok (het JongeHonden kantoor). Afhankelijk van de groepsgrootte wordt de workshop gegeven door twee óf vier jonge honden. De prijs varieert van €800,- voor een groep van max. 15 deelnemers tot €1400,- voor een groep tot max. 30 deelnemers (excl. BTW). De workshop duurt twee tot drie uur.

Interesse? Neem contact op met de Jonge Honden Trainerspool via trainerspool@jongehonden.com of bel met +31 (0)30 293 6468.

23 oktober 2017