Unchain the Tigers

Keihard placemaken met de tijgers!

Geboren en getogen Utrechter Ingmar Creutzburg, wil met zijn expertise, energie en kennis Utrecht toffer maken! Hoe Ingmar te werk gaat? Met zijn bedrijf Unchain the Tigers brengt hij mensen in beweging. Een goede combinatie met Jonge Honden!

De tijgers maken merken van gebouwen, gebieden en steden (placemaking). Dit doet Unchain the Tigers altijd vanuit een doordachte strategie (branding) en een sterk concept, waarbij hij het gat dicht tussen de corporates en de typische en vele Utrechtse talenten. Unchain the Tigers praat niet alleen over branding en placemaking, maar is in actie van begin tot het eind!

Jonge Honden brengt beweging

In actie jonge hond Marjolein. Maar wat doet zij nu precies met branding en placemaking Heel simpel. Ingmar is de geniale brein achter het netwerk, de strategie en de toffe creatieve ideeën. Jonge Hond Marjolein doet de rest! Ze denkt mee, organiseert, voert uit, beweegt, verbindt, overlegd en structureert! Zo organiseerde Marjolein College Tours met André Kuipers en Adriaan Geuze, waarbij duurzaamheid en Public Spaces het thema waren. Maar ze initieerde ook een sportief event met als doel ‘verbinding’. Zo rende ondernemers tijdens de Merwede Run 6 km dóór bedrijven heen. Letterlijk. Ook zijn er plekken voor rust en ontmoeting. Zo kan men in de Merwede Pluktuin een mooie bos bloemen plukken en uitrusten langs het Merwedekanaal.

21 november 2019