Wij zijn Jonge Honden: handige academici die met vragen, ideeën en hard werk beweging brengen in je project of organisatie. Ons bureau runnen we samen, zonder managers, secretaresses of lease-auto's.

logo ! sparkle 3

De wereld staat op zijn kop. De overtuiging groeit dat het anders moet, maar hoe? Met Jonge Honden haal je beweging in huis. Voor ons zijn verandering en vernieuwing vanzelfsprekend.

We zijn de vonk die beweging brengt

Vaak werken we als programma-secretaris, projectleider, communicado of organisatietalent aan projecten en pakken we van alles op. Maar dat is niet alles. We vragen en prikkelen, en geven trainingen en advies. Zo zijn we de vonk die organisaties helpt met:

actie-in-taxi

Actie in de taxi

We zijn echte doeners en brengen niet alleen enthousiasme en daadkracht maar helpen je ook om doelen te vertalen naar actie.

fris

Frisse energie

We pakken ons werk aan op een frisse manier, met de handigheid en lol van millennials. En we laten je graag zien hoe.

samen

Teamwork

We leggen makkelijk linkjes, als een spin in het web. Zo werken we aan sterke samenwerkingen, met goede communicatie en handige tools.

ondernemen

Ondernemen

Kansen zoeken en pakken, denken in oplossingen en impact, en verantwoordelijkheid nemen. Ondernemerschap zit in ons DNA.

Onze projecten

Al sinds 2000 storten we ons op de maatschappelijke uitdagingen van vandaag en morgen. Soms geven we een korte boost, en vaak blijven we langer betrokken.

Zie hier wat we zoal doen:

Onze academie

Overal waar we komen horen we tegenwoordig dat vernieuwing en verandering noodzakelijk zijn. Hoe kun je hier goed op inspelen? Binnen de Jonge Honden Academie volg je trainingen die de jonge hond in jou naar boven haalt. Sommige trainingen verzorgen wij zelf, andere trainingen worden door externe trainers en coaches verzorgd. Nieuwsgierig? Meld je direct aan voor één van de trainingen. Vind je niet precies wat je zoekt? Wij geven graag trainingen op maat.

Visueel Communiceren

Laat de letters los en duik in de kracht van visualisatie! De training visueel communiceren leert je dat tekenen niet alleen leuk is, maar ook effectief.

Datum training: 07.02.2020 (14:30 - 17:00)

€ 120,- (excl. BTW)

Meer informatie

LinkedIn Social Selling

LinkedIn is het perfecte medium om jouw expertise te laten gelden. In de training gaan we aan de slag met je profiel én leer je hoe je sterke content maakt.

Datum training: 27-03-2020 (9:30 - 12:30)

€ 50,- (excl. BTW)

Meer informatie

Persoonlijk Leiderschap

Goed leiderschap begint bij jezelf. In deze training Persoonlijk Leiderschap vormen we jouw eigen kompas. Leiderschap 'from the inside out' noemen we dat!

Datum training: 14 & 15.02.2020 (10:00 - 17:00)

€ 350,- (excl. BTW)

Meer informatie

Energy Management

Hoe kan je excellent presteren zonder emotioneel, fysiek en geestelijk leeg te lopen? Tijdens de training Energy Management leer je hoe dit werkt!

Datum training: 01-05-2020 (13:30 - 17:00)

€ 150,- (excl. BTW)

Meer informatie

Wie we zijn

Werken aan de toekomst doe je niet met de organisatie van gisteren. We zijn een jonge en platte organisatie en runnen samen ons bedrijf, zonder secretaresses, managers of lease-auto’s. Vrijdags komen we samen in Utrecht en werken we aan persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap en interne projecten.