Social Impact Night #2 | Eigentijdse Economie

Social Impact Night #2 | Eigentijdse Economie

Tijdens de Social Impact Nights brengen we impactmakers op een laagdrempelige manier met elkaar in contact. Inspirerende bijeenkomsten voor ondernemende wereldverbeteraars (to be) waarbij we ons buigen over de vraagstukken van impactmakers. Van inspiratie naar actie! Kom je met ons een verschil maken? Meld je aan voor de tweede Social Impact Night die helemaal in het teken staat van Eigentijdse Economie!

Eigentijdse Economie

De financiële crisis werd niet voorspeld, we zien een groeiende ongelijkheid van geld en macht en onaantastbaar geachte economische theorieën blijken niet meer altijd te werken. Zo schetst Kate Raworth (donuteconomie) het dwaalspoor waarop wij als mensheid zijn gezet door mainstream economisch denken.

Steeds meer initiatieven en (sociaal) ondernemers houden zich bezig met vernieuwende economische concepten. Denk aan start-ups die geld en waardecreatie zien als middel in plaats van als doel op zich, nieuwe (circulaire) businessmodellen, de opkomst van netwerkorganisaties en de groei van de platformeconomie waarbij de nadruk ligt op diensten in plaats van dingen. Hoe geven we vorm aan onze eigentijdse economie? Tijdens deze tweede Social Impact Night draait het allemaal om een nieuwe visie op geld en de economie.

Programma

18.30: Inloop
19.00: Keynote
19.40: Pitches van impactmakers
20.00: Brainstorm sessies
20.45: Terugblik & conclusies
21.00: Borrel & bijpraat

Praktische informatie

Wanneer: dinsdag 5 februari 2019
Deuren open: 18:30
Start programma: 19:00
Eind programma: 22:00
Locatie: ’t Hok van Jonge Honden, Gildstraat 91A, Utrecht
Goed om te weten: drinks & snacks worden verzorgd!


Enthousiast geworden om mee te doen? Meld je dan snel aan!

Ik ga akkoord met het delen van mijn email adres onder de deelnemers
Ik ontvang graag uitnodigingen voor toekomstige Social Impact Nights

Reactie toevoegen

*Alle velden a.u.b. correct invullen