Social Impact Night #3 | Omgevingswet: Vrijheid, Blijheid & Protest

Social Impact Night #3 | Omgevingswet: Vrijheid, Blijheid & Protest

Wanneer: 13 juni 2019

Tijdens de Social Impact Nights (SIN) brengen we impactmakers op een laagdrempelige manier met elkaar in contact. Inspirerende bijeenkomsten voor bestaande en nieuwe wereldverbeteraars, waarbij het belang van innovatie in verschillende sectoren centraal staat. Inmiddels is het alweer tijd voor de derde editie: Social Impact Night Omgevingswet! We buigen ons over de vraagstukken die spelen in de leefomgeving. Het is tijd voor verandering, maar hoe doen we dat?

Omgevingswet: Vrijheid, Blijheid & Protest

‘’Niet eerder stond het water in de Rijn zo laag’’. ‘’Woningen duurder dan ooit’’. ‘’Niet eerder vertoonde maatregelen nodig om opwarming te beperken tot 1,5 graad’’. ‘’Files worden fors langer’’. ‘’Onze manier van voedsel produceren niet langer houdbaar’’. Nieuwskoppen van de afgelopen maanden schreeuwen het luid en duidelijk: er is veel werk aan de winkel in weinig tijd. Ben je klaar met je studie en ga je aan het werk? Dan ben je de rest van je werkende leven aan het vergroenen, verbouwen en vervoeren van Nederland. Ons land is opgebouwd, de ‘nieuwe generatie’ mag het gaan ombouwen.

Tijdens deze Social Impact Night Omgevingswet laten we ons inspireren door drie kernwaarden van Woodstock ’69; Vrijheid, Blijheid en Protest.  Het is tijd om anders te denken en te werken. Met de komst van de omgevingswet hebben we een kans om het systeem ter discussie te stellen. Wanneer voelen we ons vrij, wat maakt ons blij? Let’s go, ga in protest.

Het belooft een mooie avond te worden met inspirerende verhalen die je gaan helpen om in protest te gaan.

Programma

19:00   Opening
19:15    Inspiratie door Paul de Bruijn
19:45    3 workshops: Vrijheid, Blijheid & Protest
20:45   Afsluiting en borrel

Praktische informatie

Wat: Social Impact Night Omgevingswet
Wanneer: donderdag 13 juni 2019
Deuren open: 18:30
Start programma: 19:00
Start borrel: 21:00
Locatie: ’t Hok van Jonge Honden, Gildstraat 91A, Utrecht
Goed om te weten: drinks & snacks worden verzorgd!


 

Reactie toevoegen

*Alle velden a.u.b. correct invullen