Social Impact Night #5 | Eigenwijze Energiepioniers

Social Impact Night #5 | Eigenwijze Energiepioniers

Wanneer: dinsdag 17 maart

Tijdens de Social Impact Nights brengen we impactmakers op een laagdrempelige manier met elkaar in contact. Inspirerende bijeenkomsten voor ondernemende wereldverbeteraars (to be) waarbij we ons buigen over de vraagstukken van impactmakers. Van inspiratie naar actie! Impact maken doen we allemaal; of je nou ondernemer, ambtenaar of medewerker bent, kom je met ons een verschil maken? Meld je aan voor de vijfde Social Impact Night die helemaal in het teken staat van Eigenwijze Energiepioniers!

Kom je met ons impact maken? YES! Meld je dan hieronder snel aan.

Eigenwijze Energiepioniers

Klimaatverandering is niet alleen iets waar we ons druk over moeten maken in vergaderzalen en beleidsstukken. Steeds meer mensen en organisaties beseffen dat de tijd is aangebroken om ernaar te handelen. We gaan ‘van gas los’ en nieuwe energie wordt duurzaam, lokaal en collectief opgewekt.

Vanuit allerlei hoeken staan energiepioniers op. Eigenwijs als ze zijn, wachten deze koplopers niet op maatregelen vanuit de overheid. Veel liever nemen ze het heft in eigen hand, om zo snel mogelijk klaar te zijn voor de toekomst. Samen combineren zij klimaatvraagstukken, techniek en economie tot vernieuwende oplossingen. Een echte transitie dus, waarbij we drie bewegingen onderscheiden:

  • (Sociale) ondernemingen bedenken innovatieve modellen om de opwekking en distributie van duurzame energie betaalbaar en opschaalbaar te maken;
  • Ondernemende bewoners verenigingen zich in energiecollectieven en nemen de productie in eigen hand;
  • De bestaande energie-industrie¬†transformeert zichzelf naar een sector waarin andere waarden centraal komen te staan.

Programma

Tijdens de Social Impact Night bestaat het programma uit inspirerende talks en workshops. En je raadt het al; er zal een aantal Eigenwijze Energiepioniers worden verzameld om hun dagelijkse missie met jullie te delen. We zullen het programma de komende weken bekendmaken.
Wanneer: dinsdag 17 maart 2020
Deuren open: 18:30
Start programma: 19:00
Eind programma: 22:00
Locatie: Jonge Honden; Berlijnplein 524, Utrecht

Goed om te weten: drinks & snacks worden verzorgd!


Kom je met ons impact maken? YES! Meld je hieronder dan snel aan.

Ik ga akkoord met het delen van mijn e-mailadres onder de deelnemers
Ik ontvang graag uitnodigingen voor toekomstige Social Impact Nights

Reactie toevoegen

*Alle velden a.u.b. correct invullen