Social Impact Night #5 | Klimaatadaptatie

Save the date: 30 maart 2021

De Social Impact Night op dinsdagavond 30 maart staat in teken van de klimaatadaptatie. De aarde warmt op en het klimaat verandert. Wij moeten ons daarop voorbereiden. Maar hoe? Deze avond laten we ons inspireren door impact organisaties die zich daarmee bezighouden. Het belooft een inspirerende bijeenkomst te worden voor ondernemende wereldverbeteraars (to be), waarbij we ons buigen over de vraagstukken van deze impactmakers.


Bekendmaking van de sprekers volgt snel, so keep an eye open! 👁️ Meld je alvast gratis aan via het onderstaande inschrijfformulier om niets te missen👇🏻.

Programma
18.45: Inloop
19.00: Keynote(s)
19.40: Pitches van impactmakers
20.00: Brainstorm sessies
20.45: Terugblik & conclusies
21.00: Borrel & bijpraat

Praktische informatie
Wanneer: dinsdag 30 maart 2021
Deuren open: 18:45
Tijd: 19:00-21.00 uur
Online en gratis


Social Impact Nights
Tijdens de Social Impact Nights brengen we impactmakers op een laagdrempelige manier met elkaar in contact. Het zijn inspirerende bijeenkomsten voor ondernemende wereldverbeteraars (to be), waarbij we ons buigen over de vraagstukken van impactmakers. Van inspiratie naar actie! Kom je met ons een verschil maken?

Meld je hier aan:


Ik ga akkoord met het delen van mijn e-mailadres onder de deelnemers
Ik ontvang graag maandelijks de Jonge Honden nieuwsbrief voor o.a. toekomstige Social Impact Nights

Reageren niet mogelijk.

Reacties

[…] Helaas! We zijn ‘uitverkocht’. Je kunt je wel alvast aanmelden voor de volgende Social Impact Night over Klimaatadaptatie. […]