Social Impact Night #6 | Voedsel Verbinders

Social Impact Night #6 | Voedsel Verbinders

Goed boeren in de stad, hoe doe je dat? Deze editie kijken we naar voedsel vraagstukken in de stad. We gaan in gesprek met zowel impactondernemers als de overheid over stedelijke voedselproductie. Benieuwd? Kom dan naar de Social Impact Night #6 Voedsel Verbinders op dinsdag 25 mei.

We eten allemaal en voedsel is overal. In de supermarkt. Op het station. In de buurttuin. En zelfs op stadsdaken. Toch is voedsel één van de meest complexe onderwerpen die je kunt aansnijden. Het heeft raakvlakken met onze maatschappij, economie, gezondheid én natuur. Wat is de rol van voedsel in de stad? En hoe dragen stedelijke voedselvoorzieningen bij aan de verbinding tussen iedereen met én zonder groene vingers? Kortom: goed boeren in de stad, hoe doe je dat? Daarover gaan wij graag met jou in gesprek tijdens de Social Impact Night op dinsdag 25 mei. Schuif jij bij ons aan? Meld je onderaan de pagina snel aan.


Hou deze website in de gaten voor het programma!


Programma
18.45: Inloop
19.00: Keynote
19.40: Pitches van impactmakers
20.00: Brainstorm sessies
20.45: Terugblik & conclusies
21.00: Borrel & bijpraat

Praktische informatie

Wanneer: dinsdag 25 mei 2021
Deuren open: 18:45 uur
Tijd: 19:00 – 21.00 uur
Online en gratis


Social Impact Nights
Tijdens de Social Impact Nights brengen we impactmakers op een laagdrempelige manier met elkaar in contact. Het zijn inspirerende bijeenkomsten voor ondernemende wereldverbeteraars (to be), waarbij we ons buigen over de vraagstukken van impactmakers. Van inspiratie naar actie! Kom je met ons een verschil maken?


Meld je hier aan:

    Ik ga akkoord met het delen van mijn e-mailadres onder de deelnemers
    Ik ontvang graag de Jonge Honden nieuwsbrief voor o.a. toekomstige Social Impact Nights