Social Impact Night #6 | Voedsel Verbinders

Social Impact Night #6 | Voedsel Verbinders

Stikstofcrisis. Meer lokaal produceren en consumeren. Minder vlees eten. De stad en de voedselvoorziening staan onder druk. Hoe gaan we hier op een goeie manier mee om? Stadstuintjes, vertical farming of toch iedereen zijn eigen moestuin. Dit is niet alleen een vraagstuk voor academici of een ambtelijk programma; van jong tot oud, van dorp tot stad: we moeten ons hierop voorbereiden en aanpassen. Maar hoe?

Dinsdagavond 25 mei organiseren we een Social Impact Night over goed boeren in de stad. We gaan in gesprek met zowel impactondernemers, als de overheid die zich bezighouden met voedselproductie in de stad. Hoe maken we dit een vraagstuk van ons allemaal? Het belooft een inspirerende bijeenkomst te worden voor ondernemende wereldverbeteraars (to be), waarbij we ons buigen over de vraagstukken van drie organisaties.


Hou deze website in de gaten voor het programma!


Programma
18.45: Inloop
19.00: Keynote
19.40: Pitches van impactmakers
20.00: Brainstorm sessies
20.45: Terugblik & conclusies
21.00: Borrel & bijpraat

Praktische informatie

Wanneer: dinsdag 25 mei 2021
Deuren open: 18:45 uur
Tijd: 19:00 – 21.00 uur
Online en gratis


Social Impact Nights
Tijdens de Social Impact Nights brengen we impactmakers op een laagdrempelige manier met elkaar in contact. Het zijn inspirerende bijeenkomsten voor ondernemende wereldverbeteraars (to be), waarbij we ons buigen over de vraagstukken van impactmakers. Van inspiratie naar actie! Kom je met ons een verschil maken?


Meld je hier aan:

    Ik ga akkoord met het delen van mijn e-mailadres onder de deelnemers
    Ik ontvang graag de Jonge Honden nieuwsbrief voor o.a. toekomstige Social Impact Nights