Social Impact Night #8 | Werkgeluk werkt

Social Impact Night #8 | Wergeluk werkt: is het al maandag?

Op donderdagavond 25 november staat de Social Impact Night in het teken van werkgeluk. Wat is geluk? Hoe blijf je plezier houden in je werk? En waar lopen bedrijven tegenaan die zich hiermee bezighouden? Doe nieuwe inzichten op, help anderen met hun vraagstukken en vergroot je netwerk! Deze avond laten we ons onder andere inspireren door impact bedrijven die zich bezighouden op het gebied van geluk én word je zelf aan het werk gezet met jouw werkgeluk. Gegarandeerd kom jij gelukkiger uit deze avond dan dat je erin bent gegaan. Het belooft een interactieve en inspirerende (laatste!) Social Impact Night van dit jaar te worden, dus schrijf je snel in! Deelname is gratis.


Keynote spreker en impact bedrijven

Keynote spreker: Werkgelukdeskundige Yaël Rosen
Yaël kon niet verkroppen wat ze zag gebeuren in het werkende leven: de vermoeide zuchten op maandagochtend, de ongeïnspireerde blikken in de trein en het leven voor het weekend. Ze zag het bij anderen, in de spiegel en in de cijfers die ze uit nieuwsgierigheid daarover opzocht. Dat móet anders kunnen, dacht ze. En zo begon haar werk als werkgelukdeskundige. En het kan anders. Vanuit haar achtergrond in de positieve psychologie en gedragsverandering vertaalt ze wetenschappelijke inzichten over geluk op een toegankelijke manier in praktische handvatten om het werkgeluk te versterken. Dat heeft geleid tot workshops en inspiratiesessies bij allerlei verschillende organisaties, de Happiness Officers bij Jonge Honden en ze schreef een boek(!): Werkgeluk werkboek.

Impactbedrijf: The Greenspiration
The Greenspiration is gespecialiseerd in energie & gezondheid op de werkvloer. Dit wordt gedaan aan de hand van hun Holy Five: voeding, beweging, ontspanning, groen en inspiratie. Zij geven op maat gemaakte (team)sessies, maar organiseren ook fitweken en jaarprogramma’s, zowel fysiek als online.

Impactbedrijf: GeluksBV
GeluksBV is een sociaal ondernemer met als missie: “Werken aan het Bruto Nationaal Geluk” ofwel evenwichtige groei dienstbaar aan de gezondheid en het welzijn van mensen. Zij weten dat werken aan je geluk, je gezondheid bevordert. GeluksBV delen hun inzichten door het geven van lezingen, workshops en/of masterclasses over (werk)geluk, én ze passen deze inzichten toe in het ontwerpen, ontwikkelen en uitvoeren van sociale innovaties w.o. Digitale Buddies, Lekker in je Vel en GeluksCafés. Ze co-creëren in samenspraak met mensen zelf, beleid en wetenschap. GeluksBV gelooft dat echte innovatie ontstaat in nieuwe vormen van samenwerking. 

Praktische informatie
Wanneer: donderdag 25 november 2021
Deuren open: 18:45 uur
Tijd: 19:00 – 21.00 uur
Locatie: Digitaal
Deelname is gratis

Programma
18.45: Inloop
19.00: Keynote
19.30: Pitches van impactmakers
20.00: Brainstorm sessies
20.45: Terugblik & conclusies
21.00: Napraat


Social Impact Nights
Tijdens de Social Impact Nights brengen we impactmakers op een laagdrempelige manier met elkaar in contact. Het zijn inspirerende bijeenkomsten voor ondernemende wereldverbeteraars (to be), waarbij we ons buigen over de vraagstukken van impactmakers. Van inspiratie naar actie! Kom je met ons een verschil maken?


Meld je hier aan:


    Ik ga akkoord met het delen van mijn e-mailadres onder de organisatoren van het event Ik ontvang graag de Jonge Honden nieuwsbrief voor o.a. toekomstige Social Impact Nights