Social Impact Night #8 | Werkgeluk werkt

Social Impact Night #8 | Wergeluk werkt: is het al maandag?

Op donderdagavond 25 november staat de Social Impact Night in het teken van werkgeluk. Wat is geluk? Hoe blijf je plezier houden in je werk? En waar lopen bedrijven tegenaan die zich hiermee bezighouden? Doe nieuwe inzichten op, help anderen met hun vraagstukken en vergroot je netwerk! Deze avond laten we ons onder andere inspireren door impact bedrijven die zich bezighouden op het gebied van geluk én word je zelf aan het werk gezet met jouw werkgeluk. Gegarandeerd kom jij gelukkiger uit deze avond dan dat je erin bent gegaan. Het belooft een interactieve en inspirerende (laatste!) Social Impact Night van dit jaar te worden, dus schrijf je snel in! Deelname is gratis.


Keynote spreker en impact bedrijven: TBA


Praktische informatie
Wanneer: donderdag 25 november 2021
Deuren open: 18:45 uur
Tijd: 19:00 – 21.00 uur (+ borrel na afloop)
Locatie: Berlijnplein 524, Leidsche Rijn Utrecht
Deelname is gratis

Programma
18.45: Inloop
19.00: Keynote
19.30: Pitches van impactmakers
20.00: Brainstorm sessies
20.45: Terugblik & conclusies
21.00: Borrel & bijpraat


Social Impact Nights
Tijdens de Social Impact Nights brengen we impactmakers op een laagdrempelige manier met elkaar in contact. Het zijn inspirerende bijeenkomsten voor ondernemende wereldverbeteraars (to be), waarbij we ons buigen over de vraagstukken van impactmakers. Van inspiratie naar actie! Kom je met ons een verschil maken?


Meld je hier aan:


    Ik ga akkoord met het delen van mijn e-mailadres onder de organisatoren van het event Ik ontvang graag de Jonge Honden nieuwsbrief voor o.a. toekomstige Social Impact Nights