Social Impact Nights

Social Impact Nights

Goed nieuws! In samenwerking met so/creatie starten we een nieuw concept: de Social Impact Nights. Inspirerende bijeenkomsten voor ondernemende wereldverbeteraars (to be) waarbij we ons buigen over de vraagstukken van impactmakers. 

>> Meld je direct aan voor de Social Impact Night: Zinvolle Zorginnovatie <<

Het maken van een (sociale) impact in het werk wat je doet wordt voor steeds meer mensen als belangrijk ervaren. Mensen die op een ondernemende manier maatschappelijke uitdagingen aanpakken; zowel lokaal, landelijk als ook internationaal. Actuele maatschappelijke vraagstukken zijn een gezamenlijke verantwoordelijkheid van de samenleving, de markt en de overheid. Zowel Jonge Honden als so/creatie werken hier beiden op hun eigen manier aan en vonden het tijd om meer impact makers met elkaar te verbinden.

Jonge Honden: maatschappelijk betrokken ondernemers

Voor jonge honden is werk meer dan het hebben van een baan. Al ruim 18 jaar zetten wij ons met Jonge Honden in voor maatschappelijke uitdagingen waarbij we zowel onze opdrachtgevers als de maatschappij een stapje vooruit helpen. Dit doen we onder andere binnen de sectoren ruimtelijke ontwikkeling, zorg, onderwijs, communicatie en duurzaamheid. Met de Social Impact Nights willen we impactmakers bij elkaar brengen om van elkaar te leren en elkaar te versterken.

so/creatie: aanjager van sociaal ondernemerschap

Door het identificeren en dichten van gaten in het ecosysteem draagt so/creatie bij aan de groei van sociaal ondernemerschap in Nederland. Bijvoorbeeld door een vriendelijk ondernemersklimaat voor social startups te (co-)creƫren, een brug te slaan tussen nieuwe en gevestigde sociaal ondernemers en het aanjagen van de interactie tussen de actoren in het ecosysteem. Door de Social Impact Nights verbinden we sociaal ondernemers en impactmakers op een laagdrempelige manier met elkaar!

Wat kan je verwachten?

Tijdens de Social Impact Nights brengen we impactmakers op een laagdrempelige manier met elkaar in contact. Verschillende impactmakers delen hun ervaringen en laten zien hoe zij het verschil maken. We geven (startende) impactmakers de kans om hun prangende vraagstuk te pitchen en samen op zoek te gaan naar manieren om hun impact te vergroten. Centraal staan ontmoeting, inspiratie en co-creatie. Van inspiratie naar actie! Dit alles in een ontspannen sfeer en onder het genot van een (verantwoord) biertje en hapje.

Nieuwsgierig? Meld je via deze link (click) aan voor de eerste Social Impact Night over zinvolle zorginnovatie!