Vonkifest!

“Wij zijn net die vonk die beweging veroorzaakt”

 

Dat is de belofte die wij iedere maandag tot en met donderdag waar proberen te maken bij onze opdrachtgevers. Op vrijdag brengen wij beweging met onze interne projecten in ons eigen bedrijf. Maar wat is dat nu eigenlijk, de vonk zijn? En hoe blijf je dit? Om antwoord op deze vragen te krijgen organiseerde jonge hond Bianca samen met collega Marjolein het Vonkifest, onderdeel van de Juniors Journey.
Tijdens deze interactieve dag stonden we zowel stil bij de theorie van verandermanagement bijgebracht door veranderexpert Nanne Dodde en de tools die je vervolgens kunt inzetten om dit proces te structureren of in kaart te brengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan SCRUM of Business Model Canvas. Vervolgens kon ieder hondje de opgedane kennis toepassen op eigen ingebrachte casussen. Zo kunnen wij op verschillende momenten en manieren een vonk zijn die beweging veroorzaakt!

Meer weten over deze dag of onze aanpak? Neem contact op met Bianca Meer weten over de tools die je hierbij kunt inzetten? Stuur dan een bericht naar Mike.

            

            

Reactie toevoegen

*Alle velden a.u.b. correct invullen